Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за андроид навигация (159)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнения за андроид навигация (159)

Събирам мнения за андроид навигациите от Алиекпрес, изглеждащи като оригинални. Притеснява ме дали свири добре, както е с фабричното CD. Моля без излишни предположения, съчинения по картинка и прочие. Търся мнения от хора, които са наистина наясно с тази техника. Не намерих отговор в предишните теми в които са обсъждани навигациите.

Видео:
    https://www.youtube.com/watch?v=OgDtZNe4txM
    https://www.youtube.com/watch?v=N4JTWSeogEU

Ето параметрите:
    Brand Nameicola
    Digital Media Format:JPEG,DVD-R/RW,CD,WMA,Mp3,DVD-RAM,Mp4,Video CDFor Vehicle Brands/Model:Alfa RomeoOSD Language:Turkish,Spanish,Russian,Hebrew,Indonesia, Romanian,Finnish,Norwegian,Hungarian,Swedish,Frenc h,Japanese,Lithuanian,Polish,Portuguese,Thai,Chine se (Simplified),Dutch,Icelandic,Russian,Italian,Bulga rian,Czech,Danish,Greek,German,English,Croatian,Uk rainian,KoreanItem
    Size:6.2 InchSpecial
    Features:TV,Mobile Phone,MP3 Players,CD Player,FM Transmitter,Built-in GPS,Radio Tuner,CD-R,Bluetooth,Touch Screen,CD-RWRAM:1GDin:One DinInterface:USBOut Power:4*50WTF/
    Micro SD Slot:2Special
    Feature:Support 3G Network
    159-Year:2007,2012,2008
    Item Weight:4kg
    Operating System:AndroidROM:16G
    Alfa Romeo Model:159
    Material Type:ABS
    Resolution:800*480
    Voltage:12V
    Display Size:6.2"Model
    Name:CHS-KL6007A
    Max External Memory:500G
    For Alfa Romeo Spider:2006 onwardsFor Alfa Romeo 159:2005 onwardsFor Alfa Romeo Brera:2006 onwardsFor Alfa Romeo 159 Sportwagon:2005 onwards
    Support 3G:3G Dongle is optional
    Support DABAB BOX is optional
    Support DTVTV BOX is optional
    Support OBD:OBD is optional
    WIFI:Include and build-in
    Touchscreen:Capacitive touch screen

Някой беше писал че трябва да е на контакт колата за да работи.
    Пластмасата не е като на оригиналното радио. По черна е . И имаше някаква драма с едната сдКарта нещо не работи.
    И аз мислех да слагам такава ма се отказах като четох за проблемите.

Comment

Да, не работи когато е на контакт, което е поправимо и не е драма. Пластмасата действително е малко по-тъмна, но едва ли ще е проблем. Интересува ме главно, дали свири качествено като оригиналното CD

Comment

В момента при мен е така:
        Attached Files

Comment

Качеството определно е най-голямата питанка. На мен също ми е интересно дали могат да бъдат свързани с Bose озвучаването, понеже аз писах на Seicane по въпроса (доколкото знам май те са основния производител на китайските навигации) и ми дадоха супер уклончиви отговори, поради което за момента се въздържах да поръчам.

Има го и момента с охлаждането - мой приятел има същата на Touareg-a си (реално същата техника, само лицевия панел е различен за всеки модел) и на втория месец започна да прегрява тотално, което прави цялото нещо практически неизползваемо през повечето време, не знам при Алфите дали има такъв проблем...
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 jtdm Lusso ~180bhp

Comment

Някой беше писал в темата за навигацията за въпросното китайче. Накратко "боклук". Ако ви се занимава потърсете мнението.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ето я темата:
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=93556

Comment

Прочел съм отдавна въпросната тема Дисплея се оказа 6,2 инча, което ми се вижда доста малко. Все още се колебая дали да я взимам или да си седя с 8 инчовия таблет в-ху фабричното грозно радио..

Comment

Mахал съм подобна китайска мултимедия от едно Ауди А3 ... поради причината че свиреше много зле. Като ВЕФ

Сложихме един обикновен pioneer за 100 кинта и си засвири идеално!
                  156 2.0TS

Comment

Говорих със 2ма в БГ и още 6-7 италианеца, които имат такива и всички казаха, че свири с качеството на оригиналното радио. Ходих и в Тояга, където също го потвърдиха. Единствено всички споменаха, че фабричната радио антена не е много силна и извън града няма добър обхват. Но за сметна на това се слага някакво устройство, което цифровизира сигнала и имаш навсякъде радио в много по-добро качество. (май DAB се казва това).
                    Някой знае ли колко инча е дисплея на фабричната навигация?

Comment

Здравейте. Да се включа и аз като бъдещ собственик на AR 159 2.0 JTDm (чакам),
                      слагал съм подобно на друга кола, без никакви проблеми, нито с мулти волана нито даваше някакви грешки. Директно "Plug and Play". Сега съм с друга кола и пак съм с такъв плеър. Вярно, колата е по-стара но с игра с буксите се получи. И в двата варианта бях и съм с Bass-каса. Ако трябва ще спомена колите... Повече мощ се усеща и качеството е над очакванията ми. За мен, давай смело.
                      ...

Comment

какъв модел навигация ще ми препоръчате за Алфа 159 SW, от която сте доволни ...

Comment

По номера на модела който си дал ми излиза това - https://www.aliexpress.com/item/Quad...707127321.html

Бягай на далеч от този модел. Бавен е, често забива, особено когато ползва интернет, звука от карта или Spotify се доближава до фабричния след доста игра с еквилайзерите, по причина която не можах да разбера звук от радиото е ужасен и не успях да го оправя. Ако си решил да е такава която изглежда като оригиналната търси да е с повече рам - поне 2GB, по възможност 4GB и поне с Андроид 7 - нещо като това- https://www.aliexpress.com/item/4G-L...ceBeautifyAB=1

Нямам впечатления от конкретния модел, но поне на хартия изглежда доста по читав.
                          Камерата за задно виждане определено си е екстра която ми допада, продават такива които се слагат на мястото на фабричните светлини за задния номер и стоят много добре. Дисплея определено ми е малък, и в момента търся да го заменя с нещо 8-9-10 инча.
                          Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m

Comment

Колега, вече отдавна си купих с Андроид 7.1.2 и съм сууупер доволен! Звука е по-хубав от на фабричното радио, а за функционалност няма смисъл да говорим, перфектно. Дисплея и мен ме притесняваше, но определено е предостатъчен, защото е близо до теб и ако е прекалено голям, ще ти пречи. Софтуера е пригоден и е с по-големи икони, букви и тн.

Comment

Моделите с Android са готина екстра, най-вече защото има достатъчно избор от платени и безплатни навигации. Лично за мен най-добрата платена е TomTom, а безплатна - Here WeGo.
                              Минуса им е , че рядко модели с Android поддържат Audio/Video вход/изход и не може да се свърже камера за задно паркиране, но все пак ги има.
                              Относно интерфейса - дори да нямат пригоден за автомобил, има един AG Launcher, много готино приложение, което прави Android-а перфектен за автомобил.
                              Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp

Comment

Working...
                              X